Lepelbuiger Uri Geller geeft waarschuwing aan president Poetin – Dreigt Rusland met kernbommen te bestoken met zijn helderziende krachten

lepelbuiger-uri-geller-geeft-waarschuwing-aan-president-poetin-–-dreigt-rusland-met-kernbommen-te-bestoken-met-zijn-helderziende-krachten

06-08-22 05:01:00,

In een klaarblijkelijke poging om de wereld te helpen de Derde Wereldoorlog te voorkomen, heeft lepelbuiger en zelfverklaard helderziende Uri Geller een waarschuwende boodschap gestuurd naar de Russische president Vladimir Poetin.

“Ik heb een waarschuwing voor u, Poetin,” zei Geller terwijl een enorm scherm op de achtergrond de leider van het Kremlin en een nucleaire paddestoelwolk toonde. Daarop beweerde hij dat de plannen en raketten van Poetin “averechts” zouden werken als ze gelanceerd zouden worden.

“Wist u dat Rusland en China op de VS voorlopen met hypersonische raketten,” vroeg de televisiepersoonlijkheid hypothetisch, voordat hij eraan toevoegde dat als een kernraket Schotland zou raken “er 200.000 mensen zullen omkomen.”

Geller richtte zich vervolgens tot de Russische president en zei: “Ik heb een waarschuwing voor u Poetin, ik verzoek u dringend mijn waarschuwing te lezen, u allen. En ik meen het serieus. Heel serieus,” voordat hij van de camera wegliep.

Zijn bizarre video werd enkele seconden later snel overtroffen toen Geller een nog schandaliger brief aan Poetin plaatste, waarin hij dreigt “elke laatste molecule van mijn geestkracht te gebruiken om te voorkomen dat u een kernaanval uitvoert”.

Geller vroeg de lezers vervolgens om “vijf seconden van uw dag te nemen om een stralend, energiek krachtveld te visualiseren… als een oogverblindend, gouden schild aan de hemel”, dat volgens hem alle kernkoppen van het Kremlin zou afbuigen en ze terug zou draaien om Rusland te vernietigen.

Via Newspunch.com.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin verzekert vernietiging van “Westerse Globalistische Elite” (Video)

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: