Moon of Alabama:ㅤMoA – China’s reactie op Pelosi’s bezoek onthult haar plannen voor een Taiwan-conflict

moon-of-alabama:ㅤmoa-–-china’s-reactie-op-pelosi’s-bezoek-onthult-haar-plannen-voor-een-taiwan-conflict

,

Augustus 06, 2022

China’s Reaction To Pelosi’s Visit Reveals Its Taiwan Conflict Plans

China’s response to Pelosi’s visit of Taiwan continues:

Taipei, 6 augustus (CNA) Het Taiwanese ministerie van Nationale Defensie (MND) heeft zaterdag gezegd dat meerdere Chinese militaire vliegtuigen en vaartuigen in de ochtend nabij Taiwan hebben geopereerd in wat het beschouwde als een simulatie van een aanval op het hoofdeiland van Taiwan.

In een korte persverklaring zei de MND dat meerdere Chinese militaire vliegtuigen en schepen zaterdagochtend activiteiten hebben uitgevoerd in de buurt van Taiwan, waarbij sommigen van hen de middenlijn van de Straat van Taiwan hebben overschreden — een officieuze bufferzone die normaal wordt vermeden door zowel Taiwanese als Chinese militaire vliegtuigen en schepen.

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: