Ron DeSantis gaat de strijd aan met globalist George Soros

ron-desantis-gaat-de-strijd-aan-met-globalist-george-soros

06-08-22 08:24:00, Desantis ontslaat Soros Officier van Justitie

De Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis , heeft donderdag de Democratische Officier van Justitie procureur Andrew Warren geschorst.

officier van justitieofficier van justitieAndrew Warren

DeSantis meldde dit bij een speciale persconferentie die werd uitgezonden op sociale media. DeSantis voerde aan dat Warren herhaaldelijk heeft geweigerd wetten af ​​te dwingen die door de wetgever zijn aangenomen en die optreden tegen operaties voor het veranderen van het geslacht van kinderen en abortusbeperkingen. (bron)“We schorsen door Soros gesteunde staatsadvocaat Andrew Warren uit het Hillsborough County vanwege het verwaarlozen van zijn taken omdat hij weigert de wetten van de staat te handhaven”, aldus DeSantis in een verklaring.

“De grondwet van Florida heeft het vetorecht bij de gouverneur gelegd, niet bij de openbare aanklagers”, zei DeSantis.

“We gaan niet toestaan ​​dat dit soort van negeren van de wet voet aan de grond krijgt in de staat Florida.”, zegt DeSantis over het ontslaan van deze woke officier van Justitie, gebacked door George Soros.

Gouverneur Ron DeSantis spreekt op de Conservative Political Action Conference (CPAC) in Orlando, Florida, op 24 februari 2022.Gouverneur Ron DeSantis spreekt op de Conservative Political Action Conference (CPAC) in Orlando, Florida, op 24 februari 2022.

DeSantis en zijn Administratie hebben uitgezocht hoe o.a. Officieren van Justitie in Florida zich gedragen.

Warren herhaaldelijk heeft geprobeerd zichzelf te installeren als rechter over welke wetten wel en niet zullen worden gehandhaafd. Een aantal weken geleden deed hij zich voor een handjevol woke figuren als de Officier die abortussen in het geheel  

De Administratie van DeSantis heeft duidelijk gemaakt dat het ontslag niet politiek zou zijn..

“Dit gaat niet over abortus of wat dan ook, het gaat over het afleggen van verantwoording aan ons rechtsstelsel om een misdaad te vervolgen. Er is een patroon ontstaan ​​in Hillsborough County waar één persoon kiest wetten hij wel en welke niet wil handhaven,” aldus DeSantis.

In dit fragment licht DeSantis zijn beweegredenen toe.

 

Warren reageerde donderdagmiddag:

“De politieke stunt van vandaag is een illegale overschrijding die een gevaarlijk patroon voortzet van Ron DeSantis om zijn kantoor te gebruiken om zijn eigen politieke ambitie te bevorderen. Het spuugt in het gezicht van de kiezers van Hillsborough County die mij tweemaal hebben gekozen om hen te dienen, niet Ron DeSantis”, zei Warren. 

“In onze gemeenschap is de misdaad laag. Onze grondwettelijke rechten, inclusief het recht op privacy,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: