RubikonNews:ㅤDe politiek van de impasse

rubikonnews:ㅤde-politiek-van-de-impasse

06-08-22 01: 58: 00,

Een Disney-productie heeft het oude wijvenverhaal doen ontstaan van lemmingen die zich in de afgrond storten. Het westerse beleid ten aanzien van Rusland voedt de verdenking dat er toch iets van deze onzin zou kunnen zijn, aangezien het doel zelf niet rationeel te begrijpen is.

Als er één land in de wereld is dat niet kan worden “geïsoleerd” omdat het te groot is, quasi zelfvoorzienend, rijk aan allerlei minerale hulpbronnen, sociaal en maatschappelijk gestructureerd in zichzelf – dan is het Rusland wel.

Ter vervanging wordt verwezen naar de “afhankelijkheid” van Russische grondstoffen, die om veiligheidsredenen moet worden beëindigd. We zijn “chanteerbaar” geworden, daarom haalt de VS al jaren alles uit de kast.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: