The Saker: The Decline and Fall of the Western Empire

the-saker:-the-decline-and-fall-of-the-western-empire

06-08-22 01: 13: 00,

Door Batiushka voor The Saker blog

Ergens in de toekomst zal een geleerde academicus een lijvig boekwerk schrijven met als titel The Decline and Fall of the Western Empire. Misschien zal de inhoudsopgave onder meer twaalf hoofdstukken bevatten met titels als: Eerste Wereldoorlog. Tweede Wereldoorlog. Korea. Vietnam. Palestina. Iran. Nicaragua. Afghanistan. Irak. Syrië. Oekraïne. Taiwan.

Karin Kneissel, de voormalige Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, schrijft momenteel een boek met als werktitel A Requiem for Europe. In een interview met Asia Times op 31 juli verklaarde zij dat “de Europese landen op het internationale toneel steeds zwakker worden en dat hun plaats wordt ingenomen door Aziatische landen”. Zij zei dat het Europa “waar zij is geboren en opgegroeid en waaraan zij is toegewijd, niet meer bestaat”. ‘Europese leiders, door onwetendheid en arrogantie,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: