Uitnodiging: De kracht van creativiteit met Sean Stone [7 aug om 2pm ET]

uitnodiging:-de-kracht-van-creativiteit-met-sean-stone-[7-aug-om-2pm-et]

06-08-22 05: 00: 00,

Deze zondag 7 augustus om 14:00 Eastern Time, zal ik een discussie modereren met filmmaker, dichter en waarheidszoeker Sean Stone die zijn gedachten zal geven over de kracht van creativiteit als een transformerende kracht voor het goede. We zullen een groot aantal onderwerpen bespreken, maar niet de minste zijn de rol van film en het vertellen van verhalen als een medium van ofwel opbouw van de ziel of slavernij en waarom het idee van absolute grenzen aan het groeipotentieel van de mensheid een illusie is.

Om live naar het evenement te gaan, klik op de link hieronder

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: