Wie is er niet ziek geworden van corona?

wie-is-er-niet-ziek-geworden-van-corona?

06-08-22 04:43:00,

 

Misschien komt deze vraag een beetje vreemd over, maar gedurende de laatste twee en een half jaar bleef ik verschoond van Corona, tot ik een twee weken geleden toch besmet raakte en ziek werd, iets wat uiteraard niet echt prettig was, maar naar ik vermoed wel een ieder uiteindelijk zal treffen.

Een gewone griep hield mij nooit langer dan een week ziek thuis, corona hield me dan ruim anderhalve week thuis en had een paar opvallende kenmerken, in beginsel sloeg het erg op mijn maag, dat probleem haalde ik onderuit met een fles kruidenbitter, want waar gewone medicatie niet hielp, deden vijf borrelglaasjes van dit goedje toch iets echt heilzaams!

Het was een val van mijn racefiets zo’n 40 jaar geleden (lichte hersenschudding) die hoofdpijn veroorzaakte, dus een zwaar hoofd was voor mij de aanleiding om me eens te laten testen op mijn werk en om geen andere collega’s te besmetten, had ik dus een meerdere ruim voor dienstaanvang gecontact en na de dus positieve test ging ik dus officieel ziek naar huis!

Zoals ik dus eigenlijk al aangaf, heb ik in zo’n 40 jaar nooit hoofdpijn gehad, ook het branderige gevoel aan mijn ogen had ik niet eerder met een griep gehad, ik moest dus 63 jaar worden, om hooikoorts te mogen ervaren, gelukkig bestaan daar druppeltjes voor zoals ik ontdekt heb!

Tja, wat valt er eigenlijk nog meer te vertellen over dat virus, wat nog steeds de nodige mensen in een angst greep gevangen houdt, het meest griezelige ervan is wel, dat er nog steeds van die domme reclamespotjes te horen en zien zijn via de media, die nog steeds “mensen” muilkorven, die overheid doctrine blijft maar doorgaan en ze verzinnen er telkens weer wat bij, waarschijnlijk vonden ze inspiratie door Bokito, want nu moeten we ook de apenpokken vrezen, kunnen we dit kabinet niet eens afschieten met een raket, naar de planeet van de apen?
Die lui worden namelijk met de dag gekker, ik zou ze geen dag missen, Nederland zou veel beter af zijn zonder die Haagse kliek!

Hetgeen waar we met dergelijke wan bestuurders voor moeten vrezen, is de vrees voor een lege planeet, want wie ook maar enigszins nadenkt, die kan de conclusie trekken dat de huidige WEF idioten van ons kabinet met al hun onzin,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: