Dissident One:ㅤAmerika gaat militaire oefeningen houden aan de grens tussen China en India!

dissident-one:ㅤamerika-gaat-militaire-oefeningen-houden-aan-de-grens-tussen-china-en-india!

,

De clowns die de baas zijn in de VS blijven maar doorgaan met hun tactische blunders. Ze konden in Oekraïne geen deuk in een pakje boter slaan. In feite hebben ze Oekraïne  teruggegeven aan Rusland en staat Rusland er nu sterker voor dan ooit.

De kamikaze actie van de drankzuchtige Pelosi heks zal er toe leiden dat Taiwan zich een paar jaar eerder verenigt met vasteland China dan toch al onvermijdelijk was, en deze poging om te stoken tussen India en China zal geen ander effect hebben. India heeft simpelweg veel meer aan een goede relatie met China (en Rusland) dan aan een goede relatie met de VS. Behalve flutwapens en homoseksualiteit, heeft de VS helemaal niks te bieden.

Behalve de kolonies van de VS wil niemand op de wereld nog wat met dat land te maken hebben.

RT:

De Amerikaanse en Indiase militairen zullen in oktober gezamenlijke oefeningen houden in het Himalaya-gebergte,

 » Lees verder op site Dissident One