Dissident One:ㅤGeorge Soros en Bill Gates nemen Brits Corona-testbedrijf over

dissident-one:ㅤgeorge-soros-en-bill-gates-nemen-brits-corona-testbedrijf-over

,

Een groep investeerders onder leiding van het Soros Economic Development Fund (SEDF) en de Bill and Melinda Gates Foundation financiert de overname van het Britse medisch-technologische bedrijf Mologic. Deze moet worden omgevormd tot een sociale onderneming.

George Soros en Bill Gates kopen, als onderdeel van een consortium, Mologic, een Britse ontwikkelaar van snelle coronatesttechnologieën, die onder meer tests voor het coronavirus en tropische ziekten aanbiedt. De kopers willen het medisch technologiebedrijf omvormen tot een sociale onderneming. Mologic had eerder een coronavirus-test ontwikkeld die enkele minuten duurde, aldus RT.de.

Om de overname te realiseren, heeft de groep investeerders, onder leiding van SEDF en de Bill and Melinda Gates Foundation, de sociale onderneming Global Access Health (GAH) opgericht. GAH wil de toegang tot betaalbare medische technologie vergemakkelijken. De medebedenkers van GAH zijn naar verluidt van plan meer dan 35 miljard euro te investeren in de overname.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: