Dissident One:ㅤGlobalisten bereiden een nieuwe crisis in Amerika voor, omdat de Great Reset Agenda faalt

dissident-one:ㅤglobalisten-bereiden-een-nieuwe-crisis-in-amerika-voor,-omdat-de-great-reset-agenda-faalt

,

Het klinkt misschien als “Amerikaans exceptionalisme” om hierop te wijzen (…en hoe durf ik), maar zelfs als de globalistische Great Reset in elk ander land op aarde succesvol is, is het plan van de globalisten nog steeds mislukt als ze het Amerikaanse volk niet kunnen knechten en onderwerpen, schrijft Brandon Smith.

Zoals ik in het verleden vaak heb opgemerkt, is het grootste deel van de wereld voldoende ontwapend, en ook al zien we verzet in meerdere Europese naties tegen gedwongen vaccinatiewetgeving en medische tirannie, is het onwaarschijnlijk dat zij het vermogen zullen hebben om een volledige opmars naar het totalitarisme af te slaan.

Het grootste deel van Azië, India en Australië zijn al goed onder controle. Afrika is bijna een bijkomstigheid, gezien het feit dat in Afrika veel verdachte vaccins worden getest.

Amerika is het enige significante obstakel voor de agenda

Vooral conservatieve Amerikanen zijn al generaties lang een doorn in het oog van de globalisten,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: