Dissident One:ㅤHoe Mark Zuckerberg de verkiezing van 2020 voor Joe Biden heeft gekocht

dissident-one:ㅤhoe-mark-zuckerberg-de-verkiezing-van-2020-voor-joe-biden-heeft-gekocht

,

Facebook CEO Mark Zuckerberg en zijn vrouw gaven bijna 420 miljoen dollar aan non-profitorganisaties die hielpen bij het beheer en de infrastructuur van de verkiezingen van 2020, en gaven daarbij de voorkeur aan Democratische districten, volgens een nieuw rapport.

Zuckerberg, 37, en zijn vrouw Priscilla Chan, 36, doneerden 419,5 miljoen dollar aan The Center for Technology and Civic Life (CTCL) en The Center for Election Innovation and Research (CEIR), die volgens het rapport onder specifieke voorwaarden werden gegeven, aldus The Mail Online.

Met de donaties hebben zowel CTCL als CEIR fondsen naar lokale overheden gestuurd om administratieve praktijken, stemmethoden, overeenkomsten voor het delen van gegevens en voorlichtingsprogramma’s voor de verkiezingen van 2020 te implementeren.

Uit analyses blijkt dat districten waar Biden won drie keer meer kans maakten op financiering van de organisaties dan de districten waar Trump won,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: