Dissident One:ㅤZelensky zit in grote problemen, Amerikaanse en Duitse mainstream media publiceren nu bewijzen van een enorme corruptie en zijn directe betrokkenheid

dissident-one:ㅤzelensky-zit-in-grote-problemen,-amerikaanse-en-duitse-mainstream-media-publiceren-nu-bewijzen-van-een-enorme-corruptie-en-zijn-directe-betrokkenheid

,

Eergisteren beschuldigde Amnesty Oekraïne al van oorlogsmisdaden en nu publiceren de belangrijkste internationale kranten over Zelenski’s corruptie en onderdrukking.

Hij heeft zijn nut gehad, maar verloor de oorlog die hij moest winnen. Nu wordt hij voor de bus gegooid zoals het Westen eerder deed met Noriega, Saddam, Ghadaffi en Bin Laden.

RT:

‘Diep wantrouwen’ tussen VS en Zelensky – New York Times

Amerikaanse functionarissen maken zich meer zorgen over het leiderschap van Oekraïne dan ze publiekelijk toegeven, zegt de stercolumnist van de krant.

Er bestaat een “diep wantrouwen” tussen de regering van de Amerikaanse president Joe Biden en de Oekraïense president Vladimir Zelensky, beweerde een columnist van de New York Times in een maandag gepubliceerd artikel.

De VS zijn tot nu toe de sterkste steunpilaar geweest van Oekraïne in zijn conflict met Rusland,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: