Het begrijpen van oligarchisme en de oorzaken van het huidige Taiwan debacle [TNT Radio]

het-begrijpen-van-oligarchisme-en-de-oorzaken-van-het-huidige-taiwan-debacle-[tnt-radio]

06-08-22 11: 38: 00,

In deze aflevering van TNT Radio’s Deprogram met Michael Parker, werd ik uitgenodigd om te spreken over de controlerende krachten die aansturen op oorlog met China, en Rusland in de nasleep van Pelosi’s rampzalige Aziatische tournee. We doken ook in een geschiedenis van de Amerikaanse deep state, en de nieuwe hoop voor Afrika en de Arabische wereld die ontstaat in het kielzog van Lavrov’s recente tournee en bredere multipolaire alliantie.

Klik op de links hieronder om de show te beluisteren op Rumble, Bitchute of Soundcloud:

Matthew Ehret de Editor-in-Chief van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: