Redactionele aanbeveling: – Gastartikel: De Echte Globale Agenda die aanzet tot oorlog met China door Cynthia Chung

gastartikel:-de-echte-globale-agenda-die-aanzet-tot-oorlog-met-china-door-cynthia-chung

13-08-22 07: 21: 00,

“We hebben geen eeuwige bondgenoten, en we hebben geen eeuwige vijanden. Onze belangen zijn eeuwig en eeuwigdurend, en het is onze plicht die belangen te volgen.”

– Henry John Temple, alias Lord Palmerston (Eerste Minister van Groot-Brittannië van 1855-1858, 1859-1865), overzag Groot-Brittannië’s Eerste Opiumoorlog (1839-1842) als hoofd van Groot-Brittannië’s ministerie van Buitenlandse Zaken en de Tweede Opiumoorlog (1856-1860) als Eerste Minister van Groot-Brittannië tegen China.

Bertrand Russell besprak in zijn boek “The Impact of Science on Society” (1952) dat het onderwerp dat “politiek het belangrijkst zal zijn de massapsychologie is”, dat wil zeggen, de lens waarin een individu de “werkelijkheid” en de “waarheid” ziet Russell is heel duidelijk, zulke “overtuigingen” worden niet door het individu zelf gegenereerd, maar moeten eerder door de Staat worden gevormd.

Natuurlijk worden individuen niet aangemoedigd om na te denken over een absolute waarheid of werkelijkheid, maar worden ze aangemoedigd om op een veel kleinere schaal te denken, over individuele “feiten,” want dit is veel gemakkelijker te controleren en te vormen en beperkt ook “problematisch” denken, zoals het nadenken over doel en intentie.

Russell, in zijn “Impact of Science on Society,” gaat verder over hoe men een samenleving zou kunnen programmeren om te denken dat sneeuw zwart is in plaats van wit:

Ten eerste, dat de invloed van thuis belemmerend is. Ten tweede, dat er niet veel gedaan kan worden tenzij de indoctrinatie begint voor de leeftijd van tien jaar. Ten derde, dat verzen op muziek en herhaaldelijk geïntoneerd zeer effectief zijn.

” Lees verder bij Matthew Ehret…