Redactionele aanbeveling: – Verzonnen offensieven en waar Oekraïens graan echt heen gaat

verzonnen-offensieven-en-waar-oekraiens-graan-echt-heen-gaat

15-08-22 01: 38: 00,

Het door Oekraïne en de westerse media aangekondigde offensief met een miljoen soldaten op Kherson was fictief en het uit Oekraïne geëxporteerde graan gaat niet naar Afrika.

De propagandaleugens van de westerse media zijn deze dagen vooral op twee punten gemakkelijk te weerleggen. Hoe lang wordt ons door de “kwaliteitsmedia” al niet verteld dat Rusland de uitvoer van Oekraïense tarwe blokkeert, die in Afrika zo dringend nodig is om een hongersnoodramp te voorkomen? En hoe hebben de “kwaliteitsmedia” gejuicht omdat Oekraïne zogenaamd een groot offensief met een miljoen soldaten zou gaan uitvoeren en Kherson zou gaan terugveroveren? Beide waren leugens, zoals ik nu zal bewijzen.

De graanleugen

Dat er nooit een Russische blokkade is geweest van koopvaardijschepen uit Oekraïense havens heb ik vaak genoeg gemeld . Het probleem was dat Kiev de export van graan tegenhield om het graan te gebruiken als pressiemiddel tegen het Westen om anti-scheepsraketten te krijgen.

” Lees verder