Redactionele aanbeveling: – “Geheugenverlies heerst in Finland”

“geheugenverlies-heerst-in-finland”

16-08-22 12: 00,

Finse vredesactiviste Ulla Klötzer over de toetreding van Finland tot de NAVO, de oorlog in Oekraïne, de rol van de media en de huidige eis van de Finse regering om geen visa meer af te geven aan Russische toeristen. Klötzer spreekt van een “collectieve ineenstorting van de geestelijke gezondheid” in haar vaderland en verklaart: “Ons doel is een cultuur van vrede op te bouwen.”

JANA KERAC, 16. Augustus 2022, 0 reacties, PDF

Multipolair: er zijn verschillende interpretaties van wat Rusland werkelijk van plan is. In juli opende de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock haar toespraak op het Forum Hamburg-Vigoni met de woorden dat de oorlog van Rusland tegen Oekraïne bedoeld was om “een natie te vernietigen”. Wat vindt u van deze uitspraak?

Klötzer: Annalena Baerbock behoort tot de Groenen die al lang geleden al hun idealen en beloften hebben laten varen om aan de macht te komen. Dit geldt ook voor de Finse Groenen. Ik ben ooit lid geworden van de Groenen,

” Lees verder