Stralingsleed.nl:ㅤKop in het zand steken

stralingsleed.nl:ㅤkop-in-het-zand-steken

16-08-22 05:56:00,

                    Zit jouw kop in het zand?

Veel overheden en instanties steken helaas hun kop in het zand wat betreft de draadloze communicatie hoofdzakelijk verzorgd door 5G! Zo worden er steeds meer diensten digitaal geleverd en steeds meer apparaten die draadloos automatisch communiceren met elkaar. Of het nu gaat om werk of privé, veel mensen willen overal verbinding hebben. Want niemand zegt toch dat het schade geeft?

Wat is 5G?
5G is de vijfde generatie mobiele dienst voor netwerken en wordt in 2022 op grote schaal door alle grote aanbieders van mobiele telefonie, geïntroduceerd. 5G biedt supersnelle, communicatie, tot 1.000 maal sneller dan 4G! Dit wordt bereikt door veel hogere frequenties in het elektromagnetische (radiofrequentie) spectrum te gebruiken voor 5G communicatie. Hogere frequenties als:
-microgolf straling;
-infrarood straling;
-ultraviolette straling.

Onnatuurlijke straling
Er bestaan natuurlijke elektromagnetische velden (EMV) als ook onnatuurlijke EMV. Natuurlijke elektromagnetische velden, zoals terrestrische straling is: gammastraling afkomstig van radioactieve stoffen die van nature in de aardbodem zitten en onnatuurlijke straling, afkomstig van o.a. wifi en 5G. Straling welke in de volksmond simpelweg ‘elektrosmog’ of ‘straling’ genoemd word en is gemaakt door mensenhanden. De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan de onnatuurlijke straling, afkomstig van 2G, 3G, 4G en in 2022 van 5G, van wifi, IoT (Internet der Dingen), DECT-telefoons, mobiele telefoon en o.a. slimme meters en onze basisschooljeugd met opgedrongen digi-schoolborden. Al deze straling is door mensenhanden gemaakt en verstoren de natuurlijke elektromagnetische velden. Hierdoor functioneert ons natuurlijk afweersysteem, niet meer goed doordat we uit balans raken en worden we elektrogevoelig (een EHS ‘er). De een eerder dan de ander.

Is de straling van alle draadloze dan schadelijk?
Ja! En niet alleen voor onze gezondheid maar ook voor de flora en de fauna op de wereld. Hoe hoger de frequentie en hoe dichter we bij de bron (de zendmast) vertoeven, hoe meer en erger de klachten. Scholen, kantoren en ziekenhuizen zijn ook heftig met alle draadloze middelen en worden ons opgedrongen.

Waarschuwende wetenschappers en deskundigen
Waarschuwende wetenschappers zijn er genoeg. Alleen daar luisteren instanties die ertoe doen, niet naar. Wetenschappers die waarschuwen zijn o.a.:
-Prof. Darius Leszcynski (Finland). Hij vindt dat er voldoende aanwijzingen uit wetenschappelijk onderzoek,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: