Redactionele aanbeveling: – RubikonNews:ㅤComeback van contant geld

rubikonnews:ㅤcomeback-van-contant-geld

19-08-22 01: 00,

by Tyler Durden

Het World Economic Forum (WEF) heeft gepleit voor een “cashloze samenleving” in een post-pandemische wereld, hoewel fysiek geld in ten minste één Europees land een comeback heeft gemaakt nu consumenten steeds vaker biljetten en munten gebruiken om hun huishoudbudgetten in evenwicht te houden te midden van een inflatiestorm .

Het Britse postkantoor heeft maandag een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat de vraag naar contant geld deze zomer sterk is gestegen ondanks het toenemende gebruik van kaarten en digitale betalingen via smartphones, The Guardian meldde. Volgens het rapport werd in juli 801 miljoen pond aan contanten uit de filialen gehaald,

” Lees verder op Rubikon News