RubikonNews:ㅤEen fabel voor onze tijd

rubikonnews:ㅤeen-fabel-voor-onze-tijd

19-08-22 11: 00,

“Wij zijn met velen” was het motto van de kleurrijke, levendige actieweek in Berlijn van 30. Van juli tot 6 augustus 2022 in Berlijn. En het is waar, velen kwamen, velen lieten opnieuw hun gezicht zien en gingen moedig en onbevreesd de straat op voor een open, humane en tolerante samenleving.

Zij doen dit niet alleen in Berlijn bij speciale gelegenheden, maar overal in dit nieuwe Duitsland dat zij maar niet willen volgen. In het weekend zijn er demonstraties in veel steden en dorpen, op maandag lopen onvermoeibare mensen door stadscentra en woonwijken, op zondag ontmoeten mensen elkaar in het park om ideeën uit te wisselen en koffie met gebak te drinken,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: