Redactionele aanbeveling: – De totalitaire taal van de “democraat” Karl Lauterbach

redactionele-aanbeveling:-–-de-totalitaire-taal-van-de-“democraat”-karl-lauterbach

22-08-22 05: 45: 00,

De taal verraadt hen, de kleine verrotte tirannen van de nieuwe Duitse dictatuur, wier nooit eerder overwonnen autoritarisme nu is geëscaleerd tot totalitaire gezondheidsdwang. Wat de “Minister van Ziekte” Karl Lauterbach begin augustus als “duidelijke mededeling” over de vierde vaccinatie tegen Corona voor alle leeftijdsgroepen eiste, is niet van doorslaggevend belang. Het is een van de vele krankzinnige ontboezemingen uit zijn mond die niet doordrongen zijn van enig gevoel voor democratische vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Waar het om gaat is de verraderlijke taal van dergelijke politieke types die op de toon van hun borst een totalitaire tirannie doorvoeren.

youtube

Laten we niet vergeten dat de vaccinatiefanaat Karl Lauterbach uit alle macht in de Bondsdag de algemene inentingsplicht voor iedereen wilde doordrukken, wat hem niet helemaal gelukt is. Met andere woorden, hij is van mening dat de staat het recht en de plicht heeft om de burgers – en hun artsen – zeer specifieke medische maatregelen tegen een ziekte voor te schrijven en deze zo nodig met geweld af te dwingen. Tot dusver is het bij indirecte dwang gebleven door de niet-gevaccineerden op alle niveaus sociaal uit te sluiten en te benadelen om hen tot vaccinatie te dwingen. Hoe de democratische grondrechten van de grondwet, die de verdedigingsrechten van de burger tegenover de staat zijn, op totalitaire wijze zijn opgeschort, zal hier niet opnieuw worden onderzocht.1

Duidelijke aankondiging

Lauterbach gaat door met zijn werk. Hij is er onlangs in geslaagd de verkeerslichtcoalitie zover te krijgen dat in het nieuwe ontwerp tot wijziging van de wet op de infectiebescherming wordt bepaald dat grote delen van de bevolking per 1 oktober een vierde vaccinatie moeten krijgen, omdat anders in veel gevallen maskers zouden moeten worden gedragen.
Aangezien de Permanente Commissie voor Vaccinatie (Stiko) tot nu toe alleen een vierde Corona-vaccinatie heeft aanbevolen voor mensen ouder dan 70 jaar en voor risicogroepen, is hij op 7 augustus in een interview met de Funke-mediagroep op deze lacune ingegaan en heeft hij geëist:

“Natuurlijk willen de jongere mensen ook weten wat ze nu moeten doen. We hebben nu duidelijke aanbevelingen nodig voor alle leeftijdsgroepen.” “We moeten niet alleen maar zeggen wat de 70 jarigen moeten doen. We moeten ook een antwoord hebben voor de 40-jarige.” “Je hebt een boodschap nodig voor elke leeftijd. Uiterlijk wanneer de nieuwe vaccins er zijn, moeten er ook duidelijke aankondigingen komen voor de kinderen onder 60 jaar.” 2

De jongeren, onder de 70-jarigen, willen ook weten wat ze nu moeten doen. Je hebt een boodschap nodig voor elke leeftijd.” Je moet dat van je tong laten rollen. Volgens Lauterbach zijn mensen in beginsel niet in staat om op basis van hun eigen kennis te beslissen wat goed is voor hun gezondheid. Zij zijn onvolwassen, zij hebben “duidelijke mededelingen” nodig van de medische autoriteiten van de staat – ook vermomd als “aanbevelingen”, als een “boodschap” – die hun duidelijk zeggen wat zij moeten volgen.

Laten wij even stilstaan en ons realiseren wat dit eigenlijk betekent. Alle pre-statelijke grondrechten van de grondwet zijn afgeleid van de “onschendbare waardigheid van de mens” van artikel 1.

Volgens de unanieme interpretatie van vooraanstaande constitutionele juristen bestaat de waardigheid van de mens hierin dat
de mens, als geestelijk-moreel wezen, van nature is ontworpen om in zelfbewustzijn en vrijheid van eigen weten zijn eigen daden te kunnen bepalen en daarin zijn persoonlijkheid te ontplooien.

Dit is het fundamentele mentaal-spirituele fundament van een liberaal-democratische gemeenschap.
Dit is ook de basis voor de gelijkheid van alle mensen voor de wet. Elke aanspraak van een der gelijken om de anderen de inhoud van hun denken en handelen voor te schrijven, is de holle veronderstelling niet aan hen gelijk te zijn, maar geestelijk superieur.

Kerels als Karl Lauterbach zijn de grootste vijanden van de liberaal-democratische basisorde van de grondwet – en dat als leden van een zogenaamd democratische regering. Het is eigenlijk schandalig.
Om door zulke armzalige dictatortjes, in de stijl van een bedrieglijke farmaceutische vertegenwoordiger, verteld te worden dat men zich moet laten inspuiten met een bepaalde stof die wordt voorgedaan als een vaccin, is bij voorbaat verboden voor een mens die zich bewust is van zijn waardigheid.
En dat is waar het allemaal op neerkomt: zich altijd bewust te zijn van zijn innerlijke menselijke waardigheid.3

Lauterbach & Co. zouden onmiddellijk moeten worden gearresteerd door het Bureau voor de Bescherming van de Grondwet, als er nog één was die niet was ontaard in een partijpolitiek gecontroleerde “Staatsveiligheid 2.0” om “de regering tegen de grondwet te beschermen”.

De vrije democratische basisorde is door de koude coup van een partij-oligarchie reeds omgevormd tot een nieuwe totalitaire dictatuur. Zijn herstel staat op het spel. Ja, het gaat over de toekomst van de vrije mens. Zijn innerlijke waardigheid moet worden vernietigd en hij moet worden veranderd in een schepsel, een louter object van een totalitaire partijkliek.

Wanneer zullen er in dit land genoeg mensen wakker worden die verontwaardigd opspringen bij zulke woorden als die van Lauterbach, omdat daarin de woorden van Friedrich Schiller uit zijn vrijheidsdrama “Wilhelm Tell” oprijzen:

“Nee, een grens heeft de macht van een tiran,
Als de onderdrukte nergens gerechtigheid vindt,
Als de last ondraaglijk wordt – reikt hij
Met zelfverzekerde moed naar de hemel,
En haalt zijn eeuwige rechten op,
Die daarboven onvervreemdbaar
En onbreekbaar hangen als de sterren zelf.” –

————
1 Vgl. Er bestaat geen plicht tot bescherming …; Daar is het, …
2 welt.de
3 Voor een meer diepgaande studie van het begrip innerlijke waardigheid wordt het artikel ten zeerste aanbevolen:
Selbst muss der Freie sich schaffen – Vom Beitrag Richards Wagner zur mitteleuropäischen Kultur

————

Artikel ook om te beluisteren –
Spreker Nikolas Gerdell: