Redactionele aanbeveling: – Splitsing en heling? Van het hoofd naar het hart!

splitsing-en-heling?-van-het-hoofd-naar-het-hart!

23-08-22 01:14:00, Splitsing en heling? Van het hoofd naar het hart!

2022 © Arend Zeevat | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Arend Zeevat

Conceptueel denken.. In mijn beleving kan een conceptuele denkvorm, waar de splitsing van atomen of de kernen van die atomen op gebaseerd is, alleen maar voortkomen uit een denken dat gespleten is. In de natuur bestaat er geen splitsing! Want alles maakt deel uit van een samenhangend geheel, waarin de delen volgens de blauwdruk van de Schepping op een liefdevol interactieve wijze samenwerken. Zou er in de natuur wel een splitsing zijn, dan zouden de delen van het geheel op zichzelf staan en niet liefdevol gevoed worden door de interactieve samenwerking. Het is inderdaad die samenwerking die voedend is en het leven in stand houdt. Dit creëert overvloed!

Het denken in losse van elkaar gespleten onderdelen is gericht op deze tegen elkaar uit te spelen, om daarmee op manipulatieve wijze macht te verkrijgen en schaarste te creëren. Iets waar we momenteel weer volop getuige van kunnen zijn. Zo ook de klimatologische omstandigheden.

Wist jij dat de overheid in de VS patenten heeft voor de camouflagedeken van chemtrails, die ‘weermodificatie’ heet..? En dat er zelfs een eigen bedrijf voor is opgericht, met behulp van de CIA…? (klik voor een artikel hierover op de site)

Momenteel worden grote delen van de aarde door een extreme droogte geteisterd, dus een schaarste aan regen. Nu ben ik al sinds langere tijd bekend met het gegeven dat het weer gemanipuleerd wordt. Je kunt HIER een officieel document in PDF-vorm downloaden, waarin de militarisering van het klimaat wordt besproken.

Naar aanleiding van de huidige voortdurende droogte besteedt ook de site Frontnieuws in twee artikelen aandacht aan dit gegeven, die je HIER en HIER kunt lezen. Het is eigenlijk ook te bizar voor woorden als men kijkt op hoeveel verschillende niveaus er momenteel chaotiserende omstandigheden aanwezig zijn, die alle facetten van het leven op Aarde sterk beïnvloeden. Dat dit allemaal tegelijkertijd gebeurt kan ik niet als toeval zien. Ik geloof namelijk niet in toeval. Citaat uit het eerste hiervoor gelinkte artikel:

“Maar het Wereld Economisch Forum heeft al toegegeven dat technieken zoals ‘het sproeien van aërosolen in de bovenste atmosfeer’ deel uitmaakten van een wetenschap die geoengineering heet en aangeprezen wordt als een “oplossing op grote schaal voor klimaatverandering”.”

Mike Adams zet alle crises even heel helder op een rijtje (HIER):

  • Terravorming: Het verwijderen van koolstofdioxide uit de atmosfeer om oogsten en ecosystemen te verwoesten.
  • Geo-engineering: De lucht besproeien met vervuilende stoffen om de zon te verduisteren en de fotosynthese te verminderen.
  • Hongersnood: Aanvallen op de kunstmestvoorziening om wereldwijde voedselschaarste, hongersnood en dood te veroorzaken.
  • Energie: Aanvallen op de energie-infrastructuur om de eerste wereld naties in chaos en instorting te storten.
  • Dodelijke injecties: Vaccins als medicijn promoten, terwijl het eigenlijk biowapens voor ontvolking zijn.
  • Instorting: Het uitvoeren van gecontroleerde afbraak van de wereldeconomie om de planeet te verarmen.

En.. over regen, drinkwater en water gesproken:

  • 80% oogstverliezen in delen van Italië door droogte
  • Boeren in Frankrijk zien bijna geen neerslag, het peil is met 84% gedaald
  • In Duitsland is het waterpeil in de Rijn ingestort, waardoor het vervoer over de rivier in sommige gebieden is stilgevallen
  • Dallas,

 » Lees verder