RubikonNews: Alsof er niets gebeurd was

rubikonnews:-alsof-er-niets-gebeurd-was

25-08-22 11: 00: 00,

En nu zeggen ze dat “alles” weer “normaal” is. De besluitvormers en leiders van het onderwijssysteem willen doen alsof er niets gebeurd is. Zij willen terugkeren naar de zogenaamd vertrouwde agenda. In het reine komen met wat ze de afgelopen twee en een half jaar hebben meegemaakt? Nee.

Oh, er waren remediërings- en inhaalcursussen tijdens de vakantie voor die studenten die hun medeleerlingen niet konden bijhouden tijdens de verschillende lockdowns en gedeeltelijke sluitingen thuis. De normen voor eindexamens en examens werden verlaagd, zodat niemand benadeeld zou worden; sommige schriftelijke examens werden zelfs helemaal geschrapt. Genereus en uitgebreid werd het studentencorps voorzien van I-pads en andere tablets.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: