Stralingsleed.nl:ㅤWordt met 5G iedereen elektrogevoelig gemaakt? Krijgt iedereen nu EHS?

stralingsleed.nl:ㅤwordt-met-5g-iedereen-elektrogevoelig-gemaakt?-krijgt-iedereen-nu-ehs?

26-08-22 06:29:00,

Wat is EHS?
De afkorting EHS staat voor elektrohypersensitiviteit. Dit geeft aan dat iemand gevoelig is voor de elektromagnetische velden (EMV) en daar klachten door kan krijgen of er ziek van kan worden tot totaal uitgeschakeld aan toe. Onze Nederlandse regering wil hier echter niets van weten terwijl wetenschappers, niet in dienst van de telecom, genoeg waarschuwen. Ze gaan echter gewoon door met de uitrol van 5G en plaatsen overal bij de woningen slimm cells (of smart cells) om te kunnen internetten. Draadloos…..

Maar…
De straling van 2G en 3G gaf al gezondheidsproblemen voor o.a. de High Sensitive Person (de HSP ‘er), vooral wanneer je de pech had om onder een 2G zendmast (later met 3G erbij), te wonen. Dit had toen niet iedereen. Nu met 5G krijgt iedere Nederlander te maken met het wonen onder een mastje (de slimm cell komt 150 meter of korter bij de woningen te staan). En providers hangen bushokjes, lantarenpalen en plekken in steden onopvallend vol met honderden mini-zendmasten. Is het nu de taak van de HSP ‘er om te waarschuwen? Wordt geen EHS ‘er? Blijf gezond en sta 5G niet toe in de woonomgeving!

Wat is een HSP ‘er?
HSP of hoogsensitief is geen ziekte of stoornis, maar een persoonlijkheidskenmerk, net als een natuurlijke oog- of haarkleur waar je mee geboren wordt. Een HSP‘er (Highly Sensitive Person) is iemand die vanaf de geboorte gevoeliger is voor indrukken en prikkels dan de gemiddelde mens. Bij iemand die hooggevoelig is, zien wetenschappers ook meer delen van de hersenen oplichten bij prikkels, dan bij personen die niet hooggevoelig zijn. Hooggevoelige mensen beleven geur, smaak, gevoel en geluid intenser. Je merkt meer abstracte dingen op, zoals een bepaalde sfeer of stemming. 

De nieuwste prikkel
Maar is nu ook gevoelig gemaakt voor de sinds laatste jaren enorm toegenomen nieuwste prikkel: de elektromagnetische velden (EMV) van alle draadloze toepassingen! Want hooggevoelige mensen (HSP ‘ers) hebben gewoon een gevoeliger zenuwstelsel: het brein verwerkt informatie anders dan de andere 80% van de wereld bevolking. De HSP ‘er heeft door alle draadloos gewoon eerder de kans om hierop te reageren dan de gemiddelde mens. En nu met het gebruik van 5G heeft iedereen deze mogelijkheid want 5G komt in ieders nabijheid te staan en maakt gebruikt van microgolven,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: