De FBI beïnvloedde de Amerikaanse presidentsverkiezingen, Trump roept op tot nieuwe verkiezingen

de-fbi-beinvloedde-de-amerikaanse-presidentsverkiezingen,-trump-roept-op-tot-nieuwe-verkiezingen

31-08-22 10: 00: 00,

Het ene schandaal na het andere wordt openbaar over de laatste presidentsverkiezingen in de VS. Nu is aan het licht gekomen dat de FBI opzettelijk informatie op sociale netwerken heeft gecensureerd die de verkiezingscampagne van Biden zou hebben geschaad.

Dezer dagen loopt het er in de VS heet aan toe. Ten eerste was er de ongekende huiszoeking in de nalatenschap van een voormalige president van de VS, we hebben het over Donald Trump, vanwege een relatief kleinigheidje, terwijl het wangedrag van Hillary Clinton (emailschandaal) en vooral van Joe Biden’s zoon Hunter (corruptie, seks met minderjarigen, drugsmisbruik, enz.) niemand bij de FBI interesseerde en nog steeds niet interesseert. Alsof het politiek gemotiveerde gedrag van de FBI nog niet duidelijk genoeg was, heeft Facebook-baas Marc Zuckerberg nu ook publiekelijk verteld dat Facebook de verspreiding van de schandalen van Hunter Biden in de laatste fase van de verkiezingscampagne heeft gecensureerd in opdracht van de FBI.

De onregelmatigheden bij het doorzoeken van zijn nalatenschap, de overduidelijke politieke vooringenomenheid van de FBI,

” Lees verder