RubikonNews:ㅤHouden in plaats van onderwijs

rubikonnews:ㅤhouden-in-plaats-van-onderwijs

31-08-22 12: 00: 00,

Nu kan de school van mijn zoon zich ook met trots “School zonder Racisme – School met Moed” noemen. Het ligt volledig in de lijn van de tendens, want er zijn thans meer dan 3.800 dergelijke scholen met deze titel in Duitsland en ongeveer twee miljoen leerlingen bezoeken een dergelijke instelling.

Sinds 1992 coördineert de ondersteunende organisatie Aktion Courage e.V. het netwerk “School zonder Racisme – School met Moed” met de bedoeling jongeren actief te laten worden tegen allerlei vormen van discriminatie. Het netwerk is ontstaan naar aanleiding van de gebeurtenissen in Hoyerswerder, Mölln en Solingen, en zo streeft “School zonder Racisme – School met Moed” “naar een discriminatie-gevoelige schoolcultuur en bestendigheid in engagement” na

Lidmaatschap vereist de actieve instemming van ten minste 70 procent van de leerlingen,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: