Redactionele aanbeveling: – Het Grote Spel van deze week: Maurice Strong’s Groen Fascisme vs Natuur Wet

het-grote-spel-van-deze-week:-maurice-strong’s-groen-fascisme-vs-natuur-wet

01-09-22 10: 48: 00,

In de editie van deze week van Het Grote Spel op Rogue News met V en CJ, bespraken we de wortels van de Grote Reset met Maurice Strong’s Malthusiaanse opleving, en het huidige zelfverminkend voedsel- en energieprogramma dat wordt opgelegd aan de burgers van de transatlantische op regels gebaseerde orde die zijn betiteld als “nutteloze eters” door een sekte van utilitaire technocraten met een beetje te veel macht in handen.

Wij stellen deze waanzin tegenover de stralende toekomst die de multipolaire alliantie brengt, met een diepgaande duik in de nieuwe wending van Saoedi-Arabië naar gezond verstand, de hoop van Afrika op een nieuwe ontwikkelingsdynamiek en de belangrijke rol van de Niet-Gebonden Beweging in mondiale aangelegenheden.

Klik op de links hieronder om het volledige programma te bekijken/beluisteren op Bitchute, Rumble en Soundcloud:

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

een beetje te veel macht in hun handen.

We zetten deze waanzin af tegen de stralende toekomst die de multipolaire alliantie brengt, met een diepgaande duik in de nieuwe wending naar gezond verstand van Saoedi-Arabië, de hoop van Afrika op een nieuwe ontwikkelingsdynamiek en de belangrijke rol van de Non Aligned Movement in mondiale zaken.

” Lees verder bij Matthew Ehret…