RubikonNews:ㅤDe verplichte inentingsvergoeding

rubikonnews:ㅤde-verplichte-inentingsvergoeding

02-09-22 01: 00: 00,

door Supreme Court verslaggever Kaelan Deese

Liberty Counsel, de juridische groep die 13 eisers vertegenwoordigt, zei dat de schikking moet “dienen als een duidelijke waarschuwing aan werkgevers in het hele land dat ze niet kunnen weigeren om mensen met ernstige religieuze bezwaren tegen gedwongen vaccinaties tegemoet te komen,” volgens een verklaring van Horatio Mihet, vice-president van juridische zaken bij de groep.

Iedereen die zijn baan verloor omdat ze niet aan het mandaat konden voldoen heeft recht op 25.000 dollar, en elk van de 13, eisers in de rechtszaak heeft recht op een extra 20.000 dollar, dus ze zouden een totaal van 45.000 dollar krijgen,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: