RubikonNews: De wereldwijde informatie controle

rubikonnews:-de-wereldwijde-informatie-controle

03-09-22 01: 58: 00,

door Joseph Mercola

Door het onderdrukken van informatie over vroegtijdige behandeling en de nadelige effecten van Covid-injecties, hebben TNI-partners een directe rol gespeeld in de vernietiging van levens. Kortom, TNI is het tegenovergestelde van “betrouwbaar nieuws”. Het is precies het “nepnieuws” dat het beweert te bestrijden.

Naast TNI heeft Google een soortgelijk programma, het Google News Initiative, dat een 300-miljoen dollar kostende verbintenis omvat om de toekomst van de nieuwsindustrie te financieren. Het Google Nieuws Initiatief werkt samen met reclamebureaus in een programma genaamd Trusted News for Trusted Advertising (TNTA),

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: