Redactionele aanbeveling: – De eer is gered

redactionele-aanbeveling:-–-de-eer-is-gered

05-09-22 06: 47: 00,

Moed staat aan het begin van de actie,
Geluk aan het eind.
Democritus

Beste lezers

Het is gebeurd. Na decennia van hoon en spot, zijn ze nu in het gelijk gesteld: “chemtrail complottheoretici” zijn geen mafkezen, maar oplettende burgers die moedig strijden tegen ingrepen in het klimaat die al eeuwenlang in veel landen van de wereld worden uitgevoerd – zonder dat de meeste mensen er lucht van krijgen.

We hebben al gemeld dat het weer in Spanje al decennia lang gemanipuleerd wordt. Ook geven officiële instanties toe dat deze geo-engineeringtechnieken momenteel worden gebruikt in ten minste 50 landen over de hele wereld. Het gaat om de VS, China, Thailand, India, Japan, Australië, Argentinië of de Verenigde Arabische Emiraten.

Maar wie had gedacht dat de Duitse “topmedia”, die door miljoenen burgers worden vertrouwd, zich eens zouden inspannen om de eer van de “chemtrail spinners” te redden? In juli sprintte de Münchner Merkur vooruit: Hagelpiloten hadden een onweerscel “geënt” met zilverjodide. De “succesvolle” toepassing werd kritiekloos toegejuicht, de auteur noemde het een “moderne stormmaatregel”.

Zo “modern” kan het echter niet zijn. Zelfs Wikipedia weet dat in Beieren reeds 1958 een “georganiseerde hagelverdediging werd opgezet, waarbij van boven 100 lanceerplaatsen met raketten zilverjodide in de wolken werd geschoten”. Sinds 1975, wordt deze taak uitgevoerd door twee anti-hagel vliegtuigen. In Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn er “nog meer hagelweren georganiseerd als verenigingen”.

Eind augustus gaf de BILD vervolgens de “chemtrail-spinners” hun ridderorde: De Gazette informeerde over de “wolkenvaccinatie” tegen de droogte in China en liet deskundigen aan het woord die twijfelen aan de zin van dergelijke maatregelen (wij berichtten ook).

De BILD zou een propaganda-instrument met enorme macht zijn. De krant kan beslissen over verkiezingen, ingrijpen in de rechterlijke macht en een stem hebben in de Duitse politiek. Als de BILD muteert in een “samenzweringstheoreticus”, dan legt dat gewicht in de schaal.

Er was vorige week ook nieuws in Spanje over de fabelachtige chemische contrails. Nu is het duidelijk: de beschuldiging dat de overheid ze jarenlang heeft gebruikt “om neerslag te voorkomen” is terecht.

Critici waarschuwen dat de politieke besluitvormers daarmee schade toebrengen aan de natuur, de landbouw, het grondwater en de gezondheid van mens en dier. Volgens hen worden naast zilverjodide ook barium en aluminium gebruikt.

Bewoners van getroffen gebieden – ook Andalusië wordt besproeid – benadrukken dat hele stukken land door deze klimaatmanipulaties worden “verbrand” en “verdroogd”. De vereniging van jonge boeren, Asaja, stelt deze praktijk al jaren aan de kaak. Mensen voelen zich misbruikt als “proefkonijn”. De bijdragen over dit onderwerp zijn talrijk, dus hier volgen er slechts enkele: hier, hier, hier, hier, hier, hier en hier.

Kortom: Als de waarheid eenmaal haar schoenen heeft aangetrokken, loopt zij onverstoorbaar door.

Hoogachtend

Wiltrud Schwetje

Opmerkingen:

Actueel nieuws is te vinden op ons TV-kanaal.

✔️ Explosieve details over de Omikron booster
✔️ Mensen worden gehersenspoeld: energie besparen met “Wespi”
✔️ De echte redenen voor het lerarentekort
✔️ Pilotenstaking bij Lufthansa
✔️ Vrijheidsbeweging: Het gaat maar door

Je kunt ons vinden op de volgende kanalen en platforms:
TelegramRumbleInstagramFacebookYouTube1YouTube2