Stralingsleed.nl:ㅤIs straling het nieuwe asbest?

stralingsleed.nl:ㅤis-straling-het-nieuwe-asbest?

05-09-22 05:33:00,

Wist u dat wifi-frequenties ongeveer gelijk zijn aan de microgolven die uit de magnetron komen? Dat in Nederland de draadloze communicatie 100% is, dus ook wifi, of we nu willen of niet. Wist u ook dat deze frequenties in de megahertz lopen, terwijl onze hersenen op een frequentie tussen 1 en 38 hertz fungeren? Dat dit enorme verschil nooit gezond kan zijn en wetenschappelijk onderzoek dit ook laat zien? Dat deze hoogfrequente (MHz) straling veroorzaakt wordt door ons mobiel- en draadloos gebruik en steeds meer klachten gaat geven met 5G gaat geven? Dat onze jonge generatie nog een leven lang mee moet?

Heinrich Hertz was een Duitser die de frequentie van de aard, maar ook van apparaten definieerde in een beweging per seconde; 1 hertz (Hz) betekent dat iets een frequentie uitzendt van 1 pulsatie, golf of deeltje per seconde. De aarde geeft pulsaties af die liggen tussen de 7 en 8 Hz (7-8 cycles per seconde). Dat is niet veel als je bedenkt dat de actieve hersenen een golflengte hebben tussen de 16 en de 38 Hz. En in ontspanning dan zakt het aantal Hz af naar 1 tot 2 Hz.

Effecten op de celstofwisseling door draadloze apparaten
Tegenwoordig staat ons lichaam en dat van onze kinderen bloot aan frequenties van wel 60 gigahertz en hoger door de draadloze verbindingen met laptops, mobiele telefoons, tablets en andere slimme apparaten. Dat betekent pulsaties van 60 miljard keer per seconde. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, zenden apparaten in een willekeurig huis of in een klaslokaal de hoogste frequenties uit, waarvan op de lange termijn nog niet echt duidelijk is wat de effecten zijn op de celstofwisseling van de mens. Van de frequenties die onhoorbaar, onzichtbaar en reukloos zijn!

Straling door de schedel
Omdat straling door de schedel van mens en dier heen dringt en een reactie aangaat met de cellen in het lichaam kan het dus gezondheidsklachten veroorzaken. De dikte van de schedel is medebepalend voor de doorlaatbaarheid ervan. Bij een halve millimeter komt de straling van een mobiele telefoon tot aan de andere kant van de schedel en bij een dikte van twee millimeter nog ‘slechts’ tot aan een kwart van het hoofd.

De gevolgen van elektromagnetische straling
De elektromagnetische velden van mobiele telefoons,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: