RubikonNews:ㅤHet domme systeem

rubikonnews:ㅤhet-domme-systeem

08-09-22 03: 00: 00,

Scholen zijn de laboratoria van onze toekomst, omdat hier de energieën van verandering geconcentreerd zijn. Fysische krachten en hun effecten op de menselijke interactie vormen een levendig voorbeeld. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat regelmatige uitzending een centraal element is in de strijd tegen de nog steeds welig tierende pandemie. Om de twintig minuten moeten in de klaslokalen zoveel mogelijk ramen worden geopend, zodat de virusdragers kunnen ontsnappen. Deze eenvoudige reinigingsmaatregel wordt al geruime tijd ondersteund door duizenden en duizenden luchtfilters, waarvan de meeste in een dubbele verpakking in het klaslokaal wegzoemen (1).

Plotseling werpt het verschrikkelijke Oekraïne-conflict echter ook zijn schaduw over onze onderwijsinstellingen,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: