Stralingsleed.nl:ㅤCollecte-KWF en niet goed nadenken KWF!

stralingsleed.nl:ㅤcollecte-kwf-en-niet-goed-nadenken-kwf!

08-09-22 10:46:00,

Collecteweek 4 t/m 10 sep
In de 36 ste week van 2022 wordt er van deur tot deur gegaan in Nederland tijdens de KWF*-collecteweek. In plaats van met een collectebus, zoals altijd gebeurde, komt de collectant dit jaar (2022) met een collectebord langs de deur.  Dit houdt in dat je tijdens de gemakkelijk, veilig en snel, betaalt met je mobiele telefoon. Dat werkt heel simpel, door de QR-code te scannen die op het collectebord staat afgebeeld.

* De officiële naam van de stichting is; Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding.

De collectebus is in 2022; het collectebord
De KWF collecte is dus vernieuwt! Vanaf 2022 lopen alle collectanten met een collectebord met QR-code (QR staat voor Quick Response), in plaats van een collectebus. Een donatie kan dus gegeven worden middels de mobiel met de volgende stappen:
stap 1; scan de QR-code met je mobiel;
stap 2: kies het beoogde bedrag;
stap 3; Klaar. De donatie is binnen bij het KWF.

Wat zijn QR-codes en hoe kan ik ze scannen?

Een QR-code is een code die je kunt scannen met je mobiel (smartphone). Als je de QR-code scant kom je op de website waar de code naar verwijst, in dit geval dus van het KWF.nl

Maar niet iedereen heeft een mobiel!
Een smartphone (ook een mobiel) heeft niet iedereen! Elektrogevoelige personen, lijdend aan ‘elektrohypersensitiviteit (EHS) gaan gebruiken geen draadloze (aan draad) computer of mobiele telefoon. Die apparaten stralen gewoon te veel onnatuurlijke elektromagnetische velden (EMV) uit. EMV die niet te koren, te zien of te ruiken zijn. Deze mensen (de EHS ‘er) krijgt er ‘elektrostress’ klachten van.

Verschijnselen van elektrostress
Mensen die aan kunstmatige hoogfrequente EMV ’s uit o.a. draadloze telefoons worden blootgesteld kunnen gezondheidsklachten krijgen. Het is een stralingsziekte waarvoor geen wetenschappelijk bewijs bestaat. Ca. 3% van de bevolking lijdt officieel aan EHS, maar waarschijnlijk veel meer mensen met schade hiervan. Schade die zich uit als:
-chronische vermoeidheid;
-toename van allergieën en meervoudige chemische gevoeligheden;
-DNA-schade;
-krampen;
-verlies van vruchtbaarheid;
-kanker.

De frequentie van een mens
Een gezond menselijk lichaam heeft namelijk een frequentie nodig variërend van 62 tot 78 Hertz (Hz).

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: