Tacheles #94 is online

tacheles-#94-is-online

09-09-22 06: 52: 00,

Weer twee weken voorbij en het is weer tijd voor de nieuwe editie van Tacheles – je moet weer heel dapper zijn.

De vrij normale gekte kan nog steeds toenemen, zoals Rbert en Sich in deze Tacheles-uitzending moesten ondervinden. Bovenal bevestigen de “toppolitici” van de Groenen met de dag meer wat al algemeen bekend was: zij zijn niet alleen incompetent, maar zelfs uiterst gevaarlijk, vooral voor Duitsland en zijn economie. De media doen er echter alles aan om Rusland de schuld te geven van de benarde situatie van de Groenen. Bovendien waren er weer veel berichten en informatie die de mainstream media in Duitsland liever voor haar lezers verborgen houdt.

U kunt het programma ook op de NuoFlix-pagina vinden, voor het geval YouTube het programma zou blokkeren.

Tacheles #94

” Lees verder