Apolut:ㅤInterview met Prof. Dr. Dr. Harald Walach – “Kunnen 100 dokters liegen?”

apolut:ㅤinterview-met-prof-dr-dr.-harald-walach-–-“kunnen-100-dokters-liegen?”

10-09-22 05: 11: 00,

Gepubliceerd op: 10. September 2022 | Aantal reacties: nog geen

Prof. Dr. Walach is klinisch psycholoog, wetenschapstheoreticus en wetenschapshistoricus. Naast zijn studie psychologie heeft hij ook filosofie gestudeerd.

Walach houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met de evaluatie van procedures op het gebied van de complementaire geneeskunde. Hij is in het bijzonder geïnteresseerd in de vraag naar de rol van het bewustzijn op het gebied van de geneeskunde en de relatie tussen wetenschappelijke en persoonlijke ervaring in de geneeskunde.

De vraag naar genezing leidde Prof. Dr. Walach relatief snel naar de homeopathie en later, in bredere zin, naar de complementaire geneeskunde, omdat genezing hier in de eerste plaats wordt opgevat als zelfgenezing.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: