COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?

covid-19-vaccin-gevaarlijk?-wat-is-het-eigenlijk-dat-wij-zien-en-de-schapen-niet?

10-09-22 03:22:00,

Er wordt zoveel met de armen gewapperd door ons wappies om de aandacht van de schapen te trekken, dat het nogal vervelend kan worden. Ik heb al eerder de Chicken Little analogie gebruikt: wij lopen allemaal rond en worden voortdurend op ons hoofd geslagen door vallende eikels, het is niet grappig meer, “Kijk! kijk! kijk! De hemel valt naar beneden!!! De mensen vallen in drommen neer! Dood, ziekte, chaos! Waarom zien jullie het niet??” schrijft Todd Hayen.

Maar wat is het eigenlijk dat wij zien en zij niet? Wij geloven dat het bewijs is dat wat wij sinds de eerste dag zeggen waarheid is. Van het extreme dat zij opzettelijk proberen het grootste deel van de bevolking op aarde uit te roeien, tot een ietwat afgezwakte beschuldiging dat hun vaccin veel gevaarlijker is dan de bedoeling was en dat de mensen ermee moeten ophouden omdat het A) niet werkt zoals geadverteerd wordt en B) niet zo veilig is als zij ons verzekerden dat het was.

Wat de schapen zien is iets anders. Ten eerste zullen zij de genocide-invalshoek nooit geloven, tenzij zij letterlijk door dode lichamen moeten waden om in de winkel eieren te kunnen kopen (die er niet zullen zijn omdat al degenen die verantwoordelijk zijn voor de eieren in de schappen ook dood zijn).

En zij zullen het minste van deze twee bedoelingen pas geloven als zij letterlijk door diezelfde lijken moeten waden… u begrijpt het punt.

Eigenlijk, als de opgegeven reden (waden door dode lichamen) waar was, zouden de schapen waarschijnlijk pas beginnen te geloven dat het vaccin “misschien niet zo veilig is als oorspronkelijk gedacht”… het genocide-scenario zullen de meeste mensen nooit geloven dat het veroorzaakt is door een opzettelijke uitroeiing, wat er ook gebeurt.

En waar lopen we eigenlijk over te wapperen? 40 dode dokters in Ontario? Waarom niet overal? 30.000 VAERS-doden, gemeld door iedereen die een formulier kan invullen?

Een dubieus rapport van Pfizer dat een groot percentage van de zwangere vrouwen in hun proef miskramen had? En hoe zit het met mijn nichtje dat net bevallen is van een gezond kind? En de talloze andere geboortes uit mijn ervaring van gevaccineerde moeders die perfect in orde zijn?

Oversterfte? Sterfgevallen in 2022 een paar procentpunten hoger dan sterfgevallen in 2017?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: