Kan Groot-Brittannië zich ontworstelen aan het feodalisme of zal de Grote Reset van Koning Karel onaangetast blijven?

kan-groot-brittannie-zich-ontworstelen-aan-het-feodalisme-of-zal-de-grote-reset-van-koning-karel-onaangetast-blijven?

10-09-22 10: 36: 00,

“London Bridge is Down” waren de codewoorden die Edward Young, privésecretaris van de koningin, meedeelde aan hoge ambtenaren bij de dood van koningin Elisabeth II.

Deze code werd gekozen als onderdeel van een groter protocol dat vreemd genoeg “operatie Eenhoorn” werd genoemd om redenen die de stoutste verbeelding van deze auteur te boven gaan en dat een reeks acties in gang zette die culmineerden in de zalving van prins Charles als de nieuwe koning van Groot-Brittannië en het Gemenebest.

Canadezen die dachten dat ze niet langer zouden moeten toezien hoe hun Eerste Minister slaafs zijn eed van trouw (en eed van geheimhouding) aflegt aan een inteelt monarch die aan de andere kant van de oceaan zit zoals was gebeurd in 2017 zullen zeer teleurgesteld zijn. Canada’s Parliamentary Oaths Act of 1866 eist dat beide huizen van het Parlement de eed van trouw afleggen na de dood van alle zittende monarchen. Dat klopt, elk lid van de zogenaamd “verkozen en democratische” regering van Canada moet zijn eed van trouw afleggen, niet aan het volk of de niet-bestaande grondwet, maar aan een of andere inteelt familiebloedlijn aan de andere kant van de wereld.

Soortgelijke eden zullen worden afgelegd door verkozen ambtenaren in elke andere lidstaat van de Commonwealth Five Eyes.

Het is dus de moeite waard om de vraag te stellen, is deze instelling van erfelijke bevoegdheden die Charles heeft geërfd slechts een ceremonieel optreden zonder echte inhoud of invloed erachter?

Hoewel de meerderheid van de burgers, waaronder Britse onderdanen, gelooft dat dit het geval is,

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: