NachDenkSeiten:ㅤFire, fire, fire … Het vuur komt uit het niets! De Rus deed het

nachdenkseiten:ㅤfire,-fire,-fire-…-het-vuur-komt-uit-het-niets!-de-rus-deed-het

10-09-22 12: 06: 00,

Er is een dramatische situatie rond de kerncentrale van Zaporizja in Oekraïne. Het drama wordt waarschijnlijk correct beschreven in het hier gelinkte Tagesschau artikel. De tekst van 9.9.2022 begint als volgt: “Voortdurende beschietingen, geen externe stroomvoorziening meer, nauwelijks voldoende personeel – volgens de IAEA is het gevaar voor een nucleaire catastrofe in de kerncentrale van Zaporizja opnieuw aanzienlijk toegenomen.” De tekst is van Silke Hahn, ARD Studio Wenen. Zij beschrijft de dramatische situatie, maar zij en ook het hoofd van de IAEA, met wie zij sprak, laten niet eens doorschemeren van welke kant de beschietingen komen. Albrecht Müller.

Silke Hahn spreekt samen met de IAEA-chef 5! keer over “beschietingen”:

  • Door de beschietingen in de regio is er een volledige black-out in Enerhodar…
  • Beschietingen brengen personeel in gevaar…
  • Grossi: “De beschietingen brengen de operatoren in gevaar. Dit maakt het moeilijk om de centrale voldoende bemand te houden. Dit alles heeft het risico op een nucleair ongeval aanzienlijk vergroot.”
  • IAEA-chef Grossi riep opnieuw op tot beëindiging van de beschietingen in Zaporizhzhya.
  • Laat ik duidelijk zijn: “De beschietingen in Zaporizhzhya moeten stoppen. “.

Ze noemen niet eens een gokje. Evenmin vermelden zij dat het volstrekt absurd zou zijn als Rusland de kerncentrale die het bezet houdt, zou beschieten en dat daarom alle waarschijnlijkheid erop wijst dat de beschietingen van Oekraïense zijde komen.

Zij laten het antwoord op de vraag wie verantwoordelijk is voor de zogenaamde beschietingen, in het midden.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: