Stralingsleed.nl:ㅤWat heeft het uitrollen van 5G met het COVID-virus te maken?

stralingsleed.nl:ㅤwat-heeft-het-uitrollen-van-5g-met-het-covid-virus-te-maken?

10-09-22 05:43:00,

Het is nog steeds niet officieel bevestigd, maar 5G is een factor waarvan we ons terdege van bewust moeten zijn. Er is een massale angst over het COVID-19 virus en de wereldwijde verspreiding maar er moet goed gekeken worden naar de oorzaak van het virus. Want waar komt het eigenlijk vandaan en hoe is dat mogelijk? En welke noviteit gaat ermee gepaard?

De noviteit welke gepaard gaat met de corona-uitbraak (en maar niet verdwijnt) is het feit dat 5G geactiveerd is. Honderden gerespecteerde wetenschappers waarschuwen ook al langer over de gevaren van de draadloze straling van 2G en 3G. Toeval of niet, Wuhan, waar het COVID-19 virus erg sterk uitbrak heeft dan ook veel 5G-torens. Toen de meeste der wereld! Dr Leif Stafford, een neuro-oncoloog uit Zweden gaf eerder aan dat de uitrol van 5G “het grootste biologische experiment ooit, ter wereld zal zijn, met de mens als proefkonijn”.

5G-ontwikkelingen
Er zijn al enkele 5G-antennes verwijderd in de buurt van een basisschool in de VS, Sacramento omdat er een verhoogd aantal aan kankergevallen waren ontstaan. Ouders zijn in protest gegaan en de 5G-antennes zijn weer verwijderd. Tegelijkertijd wordt het 5G-netwerkt in andere landen uitgerold. Nederland heeft zelfs 100% bereik van 5G, wat inhoud dat je nergens meer kunt zijn zonder ongevraagd “bestraalt” te worden.

Daarnaast zijn er steeds meer landen waar ze besluiten om voorlopig de uitrol van 5G stop te zetten. Landen in:
-België;
-Bulgarije:
-Chili:
-Cyprus;
-Duitsland;
-England;
-Frankrijk;
-Griekenland;
-Italië;
-Oostenrijk;
-Portugal;
-Spanje;
-Tsjechië;
-Zwitserland.

En in Nederland?
In Nederland heeft de Stichting Stop5GNL op 4 mei 2020 een kort geding aangespannen tegen de Nederlandse staat om de uitrol van 5G te stoppen. De rechter heeft uitspraak gedaan dat doorgegaan mag worden, met de richtlijnen van de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) voor blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV), die gelden. Deze richtlijnen zouden volgens ICNIRP bedoeld zijn om mensen te beschermen tegen de schadelijke effecten voor de gezondheid van radiofrequente EMV in het frequentiegebied van 100 kilohertz (kHz )tot 300 gigahertz (GHz). Daaronder valt alle draadloze communicatie, inclusief 5G.

Feiten over het coronavirus en het 5G netwerk in China
De nieuwe pandemie van het coronavirus,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: