Viruswaarheid:ㅤHouston, we have a problem (deel 1 van 3)

viruswaarheid:ㅤhouston,-we-have-a-problem-(deel-1-van-3)

10-09-22 05:57:00,

Het originele Engelstalige artikel vindt u hier.

Zeven van de belangrijkste elf codes bij de internationale classificatie van ziekten die door het Amerikaanse National Center for Health Statistics worden gevolgd, vertonen een sterke stijging vanaf de eerste week van april 2021. Ze laten een uitzonderlijke groei zien die zelfs sterker is dan tijdens de periode van de COVID-19-pandemie. Die begindatum is geen toeval doordat hij samenvalt met een belangrijke gebeurtenis, namelijk een bepaalde medische interventie bij het grootste deel van de Amerikaanse bevolking. Deze zeven classificaties laten een uitgesproken stijging van het sterftecijfer zien die zelfs nu nog alarmerend aanhoudt. 

Wat hieronder volgt is het resultaat van duizenden uren intensief gegevensonderzoek door de auteur. Van een uitleg van de methoden en meetmethoden die dienen om dit probleem te identificeren, tot een deductieve beoordeling van de mogelijke mechanismen die eraan ten grondslag liggen, alles komt aan bod. Alternatieve verklaringen voor de oorzaak, waaronder één specifiek mechanisme in het bijzonder, worden nog steeds niet toegestaan, en worden zelfs niet genoemd op sommige onderzoek forums.

Aan het eind van dit proces is één conclusie onontkoombaar, die de opzet en de toekomst van het gezondheidsbeleid in de VS voor de komende decennia bedreigt.

Stormwaarschuwingen

Op 21 maart 2021 kreeg een oude mentor, vriend en zakenpartner van mij, een verder gezonde 68-jarige man, onverwacht te maken met een reeks auto-immuunreacties die uiteindelijk zijn alvleesklier,

 » Lees verder op Viruswaarheid

%d bloggers liken dit: