DAPPERE NIEUWE WERELD? Creditcardmaatschappijen gebruiken een speciale code om wapenaankopen te traceren.

dappere-nieuwe-wereld?-creditcardmaatschappijen-gebruiken-een-speciale-code-om-wapenaankopen-te-traceren.

11-09-22 05: 33: 00,

The Gateway Pundit heeft al gemeld dat de burgemeester van New York, Eric Adams, samen met andere verkozen functionarissen en beheerders van staatspensioenfondsen, aan grote creditcardmaatschappijen hebben gevraagd een wapencode in te voeren voor de aankoop van vuurwapens en munitie.

Ambtenaren van de stad en de staat New York hebben American Express, MasterCard en Visa gevraagd een viercijferige merchant category code (MCC) in te voeren, zoals die welke voor andere detailhandelscategorieën wordt gebruikt, om verdacht gedrag te detecteren, zoals.

“De invoering van een nieuwe code zou financiële instellingen helpen verdachte activiteiten te identificeren en te melden, zoals ongewoon grote aankopen van vuurwapens of munitie of aankopen bij meerdere winkels die voor criminele doeleinden zouden kunnen worden gebruikt”, aldus het verslag.

In het persbericht staat: “Kredietkaartmaatschappijen gebruiken een viercijferige handelscategoriecode om bedrijven te classificeren volgens het soort goederen en diensten dat ze verkopen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: