Dr. Vernon Coleman: Nieuw griepvaccin op komst!

dr.-vernon-coleman:-nieuw-griepvaccin-op-komst!

11-09-22 05: 42: 00,

Het is juli 2022 en dit is video nummer 315.

Ik wil je vertellen over hoe een gloednieuw griepvaccin wordt getest omdat ik vind dat je het moet weten. En omdat ik denk dat het een helder licht schijnt op hoe nieuwe medicijnen en vaccins worden getest. En omdat ik denk dat er iets heel, heel gevaarlijks zou kunnen gebeuren.

Het National Institutes in de Verenigde Staten heeft zojuist informatie vrijgegeven over een studie die de veiligheid en effectiviteit onderzoekt van een nieuw geïnactiveerd heel-virus universeel griepvaccin. Het heet BPL 1357, en BPL staat voor betaproprolacton, een ontsmettingsmiddel dat wordt gebruikt om de nucleïnezuurkern van virussen te vernietigen.

Allereerst moet u weten dat de eerste studie 45 deelnemers zal omvatten.

Wow!

Dat schreeuwt meteen naar me, want een studie met 45 mensen is niet zinvol genoeg.

En inderdaad, slechts 30 van de patiënten zal het vaccin krijgen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: