Koning Karl was medeorganisator van de oorspronkelijke “Grote Reset”-bijeenkomst: “We hebben geen alternatief”.

koning-karl-was-medeorganisator-van-de-oorspronkelijke-“grote-reset”-bijeenkomst:-“we-hebben-geen-alternatief”.

11-09-22 05: 41: 00,

Koning Karel III, de vroegere Prins Karel, heeft in een toespraak ter gelegenheid van de lancering van het project zijn krachtige steun betuigd aan het radicale beleid van Great Reset.

De zoon van Koningin Elizabeth II, Charles, die donderdag na haar dood de Britse troon besteeg, was samen met WEF-voorzitter Klaus Schwab gastheer van de oorspronkelijke bijeenkomst voor de Great Reset, een totalitair initiatief van het Wereld Economisch Forum.

In een video die werd vrijgegeven om de lancering van de Great Reset te markeren, waarschuwde toenmalig prins Charles dat het plan voor de Great Reset, dat een “groen” beleid omvat dat bedrijven en individuele vrijheden wereldwijd zou verstikken, een dringende zaak was.

“We hebben geen alternatief, want als we niet de nodige actie ondernemen en terug groener, duurzamer en meer inclusief bouwen, zullen we eindigen met [meer] pandemieën en [meer] rampen die de opwarming van de aarde en de klimaatverandering versnellen,” zei Charles, die het refrein van het WEF herhaalde,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: