The Saker: Weer een die in het stof bijt: verschrompelde Lizzie valt van haar stokje

the-saker:-weer-een-die-in-het-stof-bijt:-verschrompelde-lizzie-valt-van-haar-stokje

11-09-22 02: 32: 00,

Door Eric Arthur Blair voor de Saker blog

The Queen is dood. Ik heb het niet over de ondergang van Freddie Mercury. Dat was oude geschiedenis, hoewel Freddie’s heengaan zeker het voortijdige tragische verlies van een immens talent betekende en het verdiende om te worden betreurd. Nee, ik heb het natuurlijk over het overlijden gisteren van een extreem oude, extreem rijke en extreem bevoorrechte dame die, voor zover wij wisten, geen enkel talent had, behalve dat ze deed wat haar werd opgedragen en zei wat haar werd opgedragen te zeggen. Ik veronderstel dat je dat een soort van talent zou kunnen noemen,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: