Waarom dokters zich niet uitspreken, geschreven door een dokter.

waarom-dokters-zich-niet-uitspreken,-geschreven-door-een-dokter.

11-09-22 05: 45: 00,

Waarom artsen zich niet uitspreken
Geschreven door een arts. Iedereen zou dit moeten lezen. We stevenen af op een perfecte storm met stijgende gezondheidsbehoeften en een tekort aan dokters door de manier waarop we hen behandelen.

Beste Steve,

Je vraagt waarom dokters zwijgen. Elektronische medische dossiers (EMR’s) zijn een blok aan het been van artsen. Ze achtervolgen ons. Toen ik een recept voor ivermectine uitschreef voor een patiënte, met geïnformeerde toestemming (zij was gevaccineerd), ontving ik 5 brieven waarin mijn medische vergunning, ziekenhuisprivileges en verzekeringspolissen werden bedreigd. Ik zou geen 5 brieven hebben gekregen als ik iemand had gedood door nalatigheid of wanpraktijken. Als mijn vergunning wordt ingetrokken, kan ik mijn patiënten niet meer helpen. Ik praat met patiënten onder vier ogen, maar als ik mijn mond open doe, zal dat mijn familie kapot maken. Ik heb kinderen. Eerlijk gezegd, heb ik gevonden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: