Wat voor Europa wordt voorspeld is gewoon adembenemend – Als deze analyse juist is, zullen de Europeanen alleen nog voedsel en energie kopen, niets anders.

wat-voor-europa-wordt-voorspeld-is-gewoon-adembenemend-–-als-deze-analyse-juist-is,-zullen-de-europeanen-alleen-nog-voedsel-en-energie-kopen,-niets-anders.

11-09-22 05: 55: 00,

Wow, de elektriciteitsrekeningen van Europese huishoudens zullen volgend jaar naar schatting met 2 biljoen dollar stijgen, oftewel 12 % van het BBP.

Context – Volgens officiële cijfers van de Wereldbank bedroeg het gecombineerde bruto binnenlands product (BBP) van de Europese Unie iets meer dan 17 biljoen dollar in 2021. Dit is het laatst berekende cijfer. De waarde van het gecombineerde BBP van de Europese Unie komt overeen met ongeveer 12,78 procent van de wereldeconomie.

Volgens analisten van Goldman Sachs heeft de huidige energiecrisis in Europa de elektriciteitsprijzen doen stijgen in een tempo dat bijna dagelijks toeneemt. Volgens de gegevens zullen de EU-huishoudens volgend jaar naar schatting 2 biljoen dollar extra voor elektriciteit betalen.

Als we deze 2 biljoen dollar in verhouding tot het BBP zetten, zou deze omvang van de energiekosten 12 % van de koopkracht van de gehele EU-economie opslokken. Als deze analyse juist is, zullen de Europeanen alleen nog voedsel en energie kopen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: