Wegens ziekten en sterfgevallen ten gevolge van COVID-vaccins hebben artsen, wetenschappers en deskundigen uit meer dan 34 landen een “internationale medische crisis” uitgeroepen

wegens-ziekten-en-sterfgevallen-ten-gevolge-van-covid-vaccins-hebben-artsen,-wetenschappers-en-deskundigen-uit-meer-dan-34-landen-een-“internationale-medische-crisis”-uitgeroepen

11-09-22 05: 35: 00,

Volgens sommige 403 artsen, wetenschappers en deskundigen uit meer dan 34 landen is er sprake van een internationale medische crisis als gevolg van ziekten en sterfgevallen na de toediening van producten die bekend staan als “COVID 19 vaccins”, aldus James Roguski Substack.

We zien momenteel een toename van het sterftecijfer in landen waar de meerderheid van de bevolking de zogenaamde “COVID-vaccins” 19 heeft gekregen,” aldus het persbericht. “Tot op heden is deze oversterfte niet adequaat bestudeerd of onderzocht door nationale en internationale gezondheidsinstellingen.”

Uit de verklaring:

Bijzonder zorgwekkend is het grote aantal plotselinge sterfgevallen bij voorheen gezonde jonge mensen die met deze “vaccins” zijn ingeënt en het grote aantal miskramen en perinatale sterfgevallen die niet zijn onderzocht.

Officieel is een groot aantal bijwerkingen, waaronder ziekenhuisopnames, blijvende handicaps en sterfgevallen gemeld in verband met de zogenaamde “COVID-19 vaccins. Het geregistreerde aantal is ongekend in de geschiedenis van vaccinaties wereldwijd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: