Redactionele aanbeveling: – Het originele document over de vernietiging van de Duitse economie door de Groenen – Anti-Spiegel

het-originele-document-over-de-vernietiging-van-de-duitse-economie-door-de-groenen

14-09-22 11: 02: 00,

Er is nieuws over het document waarin de RAND Corporation de vernietiging van de Duitse economie plande met de hulp van de Groenen.

Op 1 september bracht ik verslag uit over een document dat een collega mij ter beoordeling gaf. Het was een samenvatting van een studie van de zeer invloedrijke RAND Corporation, die in het document betoogde dat de economie en de politieke dominantie van de VS alleen kunnen worden gehandhaafd als er voldoende geldstromen van Europa naar de VS kunnen worden geleid en als de Duitse economie wordt vernietigd, zodat een eventuele toenadering van Duitsland en Rusland geen bedreiging voor de VS kan worden.

Het document

Het document is gedateerd 25. Januari 2022, dus het is geschreven een maand voordat de Russische interventie in Oekraïne begon. Het document voorspelde reeds de escalatie van het militaire conflict, waarbij de auteurs het wenselijk achten Duitsland mee te slepen in de komende militaire confrontatie met Rusland in Oekraïne om de breuk tussen Rusland en Duitsland te verdiepen. Maar ook “slechts” wapenleveranties van Duitsland voor de Oekraïense oorlog tegen Rusland waren zeer gewenst, omdat dit het Russische wantrouwen jegens Duitsland zou vergroten en een eventuele toenadering zou bemoeilijken.

De sleutel tot het welslagen van het plan waren de Groenen, Habeck en Baerbock werden bij naam genoemd, en het werd uitgewerkt:

“De voorwaarde voor Duitsland om in deze val te lopen is de leidende rol van de Groene partijen en ideologie in Europa. De Duitse Groenen zijn een sterk dogmatische, zo niet ijverige, beweging, wat het vrij gemakkelijk maakt hen economische argumenten te laten negeren. In dit opzicht overtreffen de Duitse Groenen hun tegenhangers in de rest van Europa. Persoonlijke kwaliteiten en het gebrek aan professionalisme van hun leiders – met name Annalena Baerbock en Robert Habeck – suggereren dat het voor hen bijna onmogelijk is om hun eigen fouten tijdig toe te geven.”

Als het document echt is, vertrouwen ze in de VS dus bewust op de ideologische waan en incompetentie van de Groene “topstaf” om Duitsland beslissend te verzwakken. En je kunt zeggen wat je wilt, Baerbock en Habeck doen hun werk uitstekend, als je de vernietiging van de Duitse economie als doel hebt.

De vraag was of het document echt is. Ik ben daar nu van overtuigd, want een paar dagen na mijn artikel begonnen andere portals over het document te berichten. In sommige gevallen weet ik dat mijn publicatie hun bron was. Dit wijst erop dat het document inderdaad door iemand in Washington is uitgelekt en niet alleen aan mij en mijn bron ter beschikking is gesteld.

Mijn artikel met de vertaling van het document is hier te vinden.

Andere berichten erover

Ik heb de originele tekst van het document niet gepubliceerd, dus het portaal “Weltexpress” moet het van iemand anders hebben gekregen, want het portaal berichtte erover op 6. September en publiceerde ook foto’s van het document die ik niet heb gepubliceerd, dus ze kunnen niet van mij zijn.

Bij RT-DE zijn er analyses van gepubliceerd, die gebaseerd waren op mijn artikel, evenals een artikel, dat niet gebaseerd was op mijn artikel en ook gepubliceerde foto’s waaruit blijkt dat het door een andere bron naar de auteur is gelekt.

In het Engels zijn er ook veel publicaties die niet gebaseerd zijn op mijn rapport. Maar ik heb het document gelekt op 10. Op 12. september heb ik het document echter doorgestuurd naar mijn Amerikaanse collega John Marc Dougan, die een 12. Hij deed een livestream en zette het document online. U kunt dus nu het origineel hier bekijken.

Ik kan dus in ieder geval met zekerheid zeggen dat alle afbeeldingen van de Engelse tekst van het document die vóór 10 zijn gepubliceerd. September komt niet van mij. Al degenen die er eerder over schreven 10. September kreeg het document via andere kanalen.

Een verduidelijking

Overigens zijn er veel lezers geweest die mij hierover hebben geschreven omdat zij op eigen houtje hebben geprobeerd de echtheid van het document te verifiëren. Sommigen vertelden me dat het document echt was en stuurden me er links naar toe. Anderen zeiden dat ik een beetje dom was omdat het document niet alleen echt was, maar helemaal niet geheim of nieuw, maar al van 2019.

Bijna alle lezers die mij dit schreven maakten een fout: zij verwarden het huidige document met een studie van de RAND Corporation, die al gepubliceerd was 2019 en getiteld was “Extending Russia – competing from advantageous ground” (Extending Russia – competing from advantageous ground). Ik heb jaren geleden over de studie bericht in een 20-delige serie, het eerste deel is hier te vinden.

Ik maak deze opmerking omdat ik heel veel mails heb ontvangen waarin lezers deze verwarring hebben gemaakt. Daarom wijs ik erop dat het gaat om twee verschillende studies van de RAND Corporation.

Ik raad iedereen aan mijn vertaling van het eigenlijke document aandachtig te lezen, omdat ik nu duidelijk geloof dat het echt is. Het boeiende aan het lezen van het document is dat het al geschreven is op 25. Het boeiende aan het lezen van het document is dat het al in januari is geschreven, wat eens te meer aantoont hoe lang de VS al van plan zijn om Rusland in de Oekraïense val te lokken.


In mijn nieuwe boek “Inside Corona – The Pandemic, the Network and the Backers – The Real Goals Behind Covid-19” laat ik aan de hand van een uitgebreide analyse van uitgelekte gegevens zien hoe de pandemie door verschillende organisaties in verschillende fasen werd voorbereid, waarbij de actieve voorbereidingsfase rond 2016/2017 begon. Daarnaast laten de gegevens ook zien welke overkoepelende doelen deze organisatoren nastreven en hoe de pandemie voor hen de weg baant om deze doelen te bereiken.

Het boek is op dit moment verschenen en kan exclusief hier rechtstreeks worden besteld via J.K. Fischer Verlag.

Klik hier voor het nieuwe boek