Dit is waarom de Nieuwe Wereld Orde gedoemd is te mislukken..

dit-is-waarom-de-nieuwe-wereld-orde-gedoemd-is-te-mislukken.

15-09-22 05: 12: 00,

Het lijdt geen twijfel dat de criminele Nieuwe Wereldorde die overal om ons heen wordt gevestigd, zal neerstorten op de hoofden van degenen die hem hebben gebouwd. Er zijn universele, eeuwige en onwankelbare principes in onze wereld, die niet veranderd kunnen worden – nooit. Een van deze tijdloze principes is heel eenvoudig:

De kracht van elk gebouw is zijn fundering. Een gebouw met een slechte fundering zal altijd instorten onder druk.

De Nieuwe Wereld Orde is als een massief gebouw, dat over de hele wereld wordt opgetrokken. Het is het grootste bouwwerk ooit gemaakt. Het zien ervan kan intimiderend zijn, omdat het zo enorm groot is, en alle regeringen van de wereld betrokken zijn bij het oprichten van deze gigantische Nieuwe Wereld Orde van ongekende tirannie. Het aanschouwen van dit enorme systeem over de hele wereld is voor veel mensen erg beangstigend. Maar er is geweldig nieuws…

Het fundament van deze Nieuwe Wereld Orde is zo wankel en wankel als maar kan, wat betekent dat het zeker zal instorten. Want wat is het fundament? De meest ontmaskerde hoax aller tijden: C0VID!

Honderden miljoenen van de wereldbevolking – waaronder de meest intelligente, de moedigste, de meest creatieve en de meest zorgzame van de hele mensheid – zijn zich er volledig van bewust dat C0VID een criminele operatie is.

Overvloedig bewijs dat dit gepland is, kan worden gezien in dit diepgaande bewijsverslag: https://www.stopworldcontrol.com/proof

Talloze advocaten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: