Ernst Wolff over onteigening en de Grote Reset: We staan pas aan het begin!

ernst-wolff-over-onteigening-en-de-grote-reset:-we-staan-pas-aan-het-begin!

15-09-22 03: 32: 00,

Economisch analist Ernst Wolff weet het zeker: “Deze hete herfst heeft één motto: Frontale aanval op de middenklasse!” We zullen dingen meemaken die we ons tot nu toe niet konden voorstellen. Snel interview met vooruitziende blik, afgenomen door AUF1-hoofdredacteur Stefan Magnet.

Zien we dit najaar de grote finale in de Grote Reset of is het weer een intermezzo? In dit interview beantwoordt auteur en financieel analist Ernst Wolff vragen en geeft hij inzicht in waar de reis naartoe zou kunnen gaan. Eén ding is zeker: De Grote Reset wordt keihard en alle mensen die iets gecreëerd of gered hebben komen nu in zwaar weer terecht.

Ernst Wolff schetst een groot beeld door erop te wijzen dat de huidige prijsstijgingen door de zeer grote bedrijven en de staat kunnen worden opgeslokt. Maar de ondernemende middenklasse en de burgers, komen in grote problemen. En dat is volgens Wolff zeker onderdeel van het plan. Het moet leiden tot escalatie en paniek.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: