Ernstige nieuwe ontwikkeling: China verklaart publiekelijk de Russische acties in Oekraïne bijstand te verlenen

ernstige-nieuwe-ontwikkeling:-china-verklaart-publiekelijk-de-russische-acties-in-oekraine-bijstand-te-verlenen

15-09-22 05:06:00, © Sodacan (BY-SA 4.0) Voor degenen die aandacht hebben besteed aan internationale zaken, zal het volgende niet als een verrassing komen. Voor anderen, die voor “Team Oekraïne” juichen, zou het volgende echter een gigantische wake-up call moeten zijn. Het is niet alleen Rusland dat Oekraïne aanpakt … het is ook China.

Li Zhanshu is het hoofd van de Chinese wetgevende macht: de voorzitter van het Permanent Comité van het Nationale Volkscongres. Hij is nummer 3 in de rigide hiërarchie van de CPC. Een ZEER grote vis.

Waar was meneer Li vorige week?

Nou, op het Eastern Economic Forum in Vladivostok, Rusland. Hij ontmoette en sprak met de Russische president Vladimir Poetin.

Li had ook een belangrijke ontmoeting met de voorzitter van de Russische Staatsdoema, Vyacheslav Volodin, en andere Doema-leiders.

Dit is wat hij de Doema vertelde. Let goed op:

“Wij zien dat de Verenigde Staten en hun NAVO-bondgenoten hun aanwezigheid nabij de Russische grenzen uitbreiden, waardoor de nationale veiligheid en het leven van Russische burgers ernstig worden bedreigd (…) “Wij begrijpen ten volle de noodzaak van alle maatregelen die Rusland neemt om zijn voornaamste belangen te beschermen” (…) “Wij verlenen onze bijstand.”

Hoe expliciet is dat?

Nou, de Chinese president Xi Jinping en de Russische president Poetin hebben morgen een speciale ontmoeting in de marge van de top van de Shanghai Cooperation Organization (SCO) in Samarkand.

Zij zullen de Speciale Militaire Operatie (SMO) van Rusland in Oekraïne IN DETAIL bespreken. Vooral de volgende stappen.

Daarna kunnen we misschien vaststellen wat Li bedoelde toen hij zei: “Wij verlenen onze bijstand.”

Via Hal Turner

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Duitsers lachen nu niet meer – Rusland stopt de gastoevoer door belangrijke gaspijpleiding naar Europa

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: